Little&Bigger Scratch Klösbräda Medium

Jämför produkt Little&Bigger Scratch Klösbräda Medium online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Little&Bigger Scratch Klösbräda Medium i kategorin Klösbrädor här hos oss.

Produktinformation

Rolig klösbräda med kattmyntaLittle&Bigger Scratch Klösbräda är en enkel klösbräda att ha i hemmet och ger din katt möjlighet att få utlopp för sitt naturliga beteende. Klösbrädan är gjord i kartong och har kattmynta vilket gör att den kommer vara extra intressant för din katt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Klösbrädor från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Trixie Klöstrumma med Bollar för Katt med Julmotiv

Klösbrädor från Trixie

Se vad Trixie har inom Klösbrädor.
Little&Bigger Hidy Klöstunna

Klösbrädor från Little&Bigger

Missa inga bra priser på Klösbrädor från Little&Bigger.

Se gärna också

Trixie Junior Klösmatta med Leksaker Grå

Mysig klösmatta som passar perfekt för kattungen!Trixie Junior Klösmatta med leksaker är som ett babygym för kattungen. På klösmattan kan kattungen klsa, leka med lekskerna som hänger ovanför och också slumra sött med den mjuka plyshkudden. Leksakerna sitter fats med elastiskt band som gör att de är rolig att dra i för katten. Mattan är 60x30 cm och 42 cm hög, mattan går att vika ihop och ställas undan när den inte används.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023