Sidan innehåller annonslänkar

Little&Bigger Klösmöbel Lepus

Jämför produkt Little&Bigger Klösmöbel Lepus online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Little&Bigger Klösmöbel Lepus i kategorin Klösbrädor här hos oss.

Produktinformation

Katters klösbehov tar sig lätt till uttryck på dina möbler om du inte har en inbjudande kösmöbel hemma. Lepus blir snabbt en favorit och kan effektiv kombinerad med Feliscratch om man vill bryta befintliga dåliga klösvanor och locka katten till klösmöbeln istället.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Klösbrädor från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Trixie Scratchy Klovässare

Klösbrädor från Trixie

Se vad Trixie har inom Klösbrädor.
Little&Bigger Hidy Klöstunna

Klösbrädor från Little&Bigger

Missa inga bra priser på Klösbrädor från Little&Bigger.

Se gärna också

Dogman Klösbräda för Bordsben

Dogman Klösbräda för BordsbenDenna klösbrädan monteras direkt på bordsbenet eller stolsbenet med hjälp av kardborreband. Klösbrädan ger dig möjlighet att erbjuda din katt ett kul ställe att klösa på som är diskret, praktiskt och inte tar upp någon extra plats i hemmet. Perfekt för den lilla lägenheten som inte har plats för flera stora klösträd!Klösbrädan är tillverkad av plysch och sisal, och har en liten söt mus som hänger från ett gummiband. Detta gör klösbrädan extra lockande för kissen!Storlek:40,5 cm hög

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023