SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Back on Track

Back on Track Långkalsonger Herr Svart (XL)

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track Långkalsonger Herr SvartDessa långkalsonger är bekväma och lätta att få plats med under dina vanliga byxor. Långkalsongerna passar bra för exempelvis promenader med hunden, eller till fisketuren eller jakten. De kan självklart även användas när du "bara" känner dig lite extra frusen!Back on Track Långkalsonger är tillverkade i ett material som använderWelltex®-teknologi för att reflektera din egen kroppsvärme vilket kan stimulera din blodcirkulation. Detta i sin tur kan hjälpa till att motverka stela leder, muskelvärk och liknande.Långkalsonger såsom dessa är riktigt bra när du vill hålla dig extra varm, eller om du har besvär som kan bli värre i kylan, såsom exempelvis urinvägsinfektion.Hitta din storlek genom att titta i storleksguiden nedan: Storlek Motsvarar storlek S 44-46 M 46-48 L 48-50 XL 50-52 XXL 52-54 XXXL 54-56Material:Material 1: 49% Polyester, 28% Bomull, 3% ElastanMaterial 2: 47% Polyester, 47% Bomull, 6% ElastanTvättråd:Maskintvätt på 40 grader skontvätt, låt sedan lufttorka


Jämför produkt Back on Track Långkalsonger Herr Svart (XL) online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Back on Track Långkalsonger Herr Svart (XL) i kategorin Kläder här hos oss.

Kategori: Kläder
Artikelnummer: 109960
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998