SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Back on Track

Back on Track Kim Mössa Svart (S)

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track Kim Mössa SvartDenna mössan är mjuk och skön att ha på sig i alla väder! Materialet är temperaturreglerande vilket innebär att du kan använda mössan både när det är lite kyligt och när det är kallt.Den svarta färgen är snygg och stilren, och mycket lätt att matcha med dina andra kläder.Back on Track Kim Mössa är har ett foder med Welltex®-teknologi som reflekterar din egen kroppsvärme för att öka din blodcirkulation. Detta kan hjälpa till att lindra om du besväras av spänningar i musklerna, exempelvis kring ögonbrynen eller tinningarna.Denna mössan finns i flera storlekar - mät din omkrets runt huvudet och kika på guiden nedan: Storlek Omkrets S 50-54 cm M 55-58 cm L 59-61 cmMaterial:Yttermaterial: 50% Ull, 50% AkrylFoder: 47% Polyester, 47% Bomull, 6% ElastanTvättråd:HandtvättLufttorka på plan yta


Beställ Back on Track Kim Mössa Svart (S) på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track Kim Mössa Svart (S) inom kategorin Kläder.

Kategori: Kläder
Artikelnummer: 120750
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998

Animals

För rockgruppen verksam på 1960-talet, se The Animals Animals är ett musikalbum av gruppen Pink Floyd utgivet i januari 1977. Albumet är löst baserat på George Orwells bok Djurfarmen och har ett ganska mörkt och dystert sound, i stark kontrast till gruppens föregående album Wish You Were Here. Vid tidpunkten för inspelningen av albumet hade Roger Waters nästan helt tagit kontrollen över Pink Floyd och alla låtar är skrivna av honom själv, förutom "Dogs" som Waters skrev tillsammans med David Gilmour. Albumet är också det första där keyboardisten Richard Wright inte bidragit i låtskrivandet. Under ett lugnt parti (mellan 6.30 och 7.12) i "Sheep" läses psalm 23 ur psaltaren i Bibeln med en elektronisk röst. Under live-spelningar var det Nick Mason som gjorde den rösten, men på skivan var det en okänd man. Albumets omslag pryds av en bild på kraftverket Battersea Power Station i London. Mellan två av de höga skorstenarna svävar det en gris. Grisen var en stor heliumfylld ballong, tillverkad av en tysk ballongfirma. Grisen slet sig i en kraftig vindby, och störtade senare invid en gård i grevskapet Kent. Spekulationer förekommer om detta var en olyckshändelse eller ett lyckat PR-jippo. Det riktiga fotot med grisen mellan skorstenarna är inte det som pryder skimomslaget, man använde en annan bild, ett fotomontage, där himlen var mer dramatisk, och grisen inkopierad i bilden.