Little&Bigger Xmas Stories Squeaky Kattvippa med Kotte

Jämför produkt Little&Bigger Xmas Stories Squeaky Kattvippa med Kotte online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Little&Bigger Xmas Stories Squeaky Kattvippa med Kotte i kategorin Kattspö här hos oss.

Produktinformation

Kattvippa med kotte för leksugna katter!Har din katt besegrat sin nuvarande kattvippa? Då kan det vara dags för en ny Denna kattvippa från Little&Bigger är supersöt och går att kombinera där ena delen har en klassisk fjäder, och den andra delen en busig kottei snöre att fånga och bita i-dessutom piper den! Extra triggande och spännande!2-sidig kattvippa med fjäder och kotteKotte med pipljudStimulerande lek för katterGer utlopp för jaktinstikten

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kattspö från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Meow&Me ChristmasLodge Kattvippa med 5 Leksaker

Kattspö från Meow&Me

Visa produkter inom Kattspö från Meow&Me.
Upp till 25% rabatt
For FAN Pets Batman Kattvippa

Kattspö från For FAN Pets

Utforska allt inom Kattspö från For FAN Pets.
Kickeroo Swizzle Bird

Kattspö från KONG

Se vad KONG har inom Kattspö.
Pawise Kattspö med Insekt

Kattspö från Pawise

Missa inga bra priser på Kattspö från Pawise.
Trixie Kattspö med fjädrar

Kattspö från Trixie

Se produkter inom Kattspö från Trixie.
MadCat Kattvippa Narval 42 cm

Kattspö från MadCat

Se produkter inom Kattspö från MadCat.

Se gärna också

For FAN Pets Mimmi Pigg Kattvippa -25%

For FAN Pets Mimmi Pigg KattvippaDenna kattvippan - eller kattspöet som man också kan säga - är försedd med en liten Mimmi Pigg-figur längst ut. Att katter gillar att jaga möss är ju sedan gammalt, och nog måste Disney-möss vara extra kul?!Snöret som kattleksaken hänger på är elastiskt vilket gör det extra kul för katten att försöka fånga figuren! Själva Mimmi Pigg-figuren är försedd med ett prassligt material inuti och långa trådar som hänger undertill - för extra spänning!Storlek:Längd på spö: 46 cmStorlek på Mimmi Pigg-figur: 7 x 3 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023