Little&Bigger Cattitude Hug´n Kick Kicker Lila

Beställ Little&Bigger Cattitude Hug´n Kick Kicker Lila på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger Cattitude Hug´n Kick Kicker Lila inom kategorin Kattspö.

Produktinformation

Little&Bigger Cattitude Hug´n Kick Kicker LilaVi tror att din lilla vän där hemma kommer älska att brottas med den här leksaken! Den har mjuk fluffig päls och en lång fjädersvans - och självklart har den kattmynta inuti!Storlek30 cm lång inklusive svansKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kattspö från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Meow&Me ChristmasLodge Kattvippa med 5 Leksaker

Kattspö från Meow&Me

Visa produkter inom Kattspö från Meow&Me.
Upp till 25% rabatt
For FAN Pets Batman Kattvippa

Kattspö från For FAN Pets

Utforska allt inom Kattspö från For FAN Pets.
Kickeroo Swizzle Bird

Kattspö från KONG

Se vad KONG har inom Kattspö.
Pawise Kattspö med Insekt

Kattspö från Pawise

Missa inga bra priser på Kattspö från Pawise.
Trixie Kattspö med fjädrar

Kattspö från Trixie

Se produkter inom Kattspö från Trixie.
MadCat Kattvippa Narval 42 cm

Kattspö från MadCat

Se produkter inom Kattspö från MadCat.

Se gärna också

Go Cat Da Bird Glittrig Tofs till Kattspö

Go Cat Da Bird Glittrig Tofs till KattspöDenna glittrande tofsen är en praktisk refill-leksak till ditt Go Cat Da Bird Kattspö med Fjädrar! Själva kattspöet säljs separat - du hittar det här!Denna leksaken prasslar och glittrar när du svingar med spöet, och vi tror att det kommer ge din katt mycket nöje och spänning att försöka fånga den med tassen!Observera att denna produkten säljs i osorterade färger - du kan inte välja färg när du handlar i webbshoppen.Kom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023