Sidan innehåller annonslänkar

Trixie Mjuk Kattsele med Koppel

Beställ Trixie Mjuk Kattsele med Koppel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Trixie Mjuk Kattsele med Koppel inom kategorin Kattselar.

Produktinformation

Mjuk kattsele tillverkad av ventilerande mesh och nylon. Svart selen finns i storlek 36 - 54 cm, koppel 120 cm.Selen med varierade färger (finns i rött eller svart, man kan själv inte välja färg vid beställning) finns i storlek 24 - 42 cm, koppel 120 cm.  AnvändningKattsele och koppel .

Se gärna också

Basic Cat Sporty Sele & Koppel Svart (L)

Basic Cat Sporty Sele & Koppel SvartAtt ta med din kisse ut på promenader är härligt och det är väsentligt att katten får en sele som du enkelt kan ta av och på. Den här svarta kattselen är designad som step in-modell, vilket innebär att den inte behöver dras över huvudet på katten. Du knäpper fast selen på katten med kardborreband, på så vis är det enkelt att justera selen utifrån kattens storlek. Det medföljande kopplet fästs med hjälp av D-ringar och karbinhake. Kattselen erbjuds i tre storlekar, kika i storleksguiden.Material:Sele i flexibelt och luftigt meshtygReflekterande detaljer på både koppel och sele

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kattselar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bollar

Bollar från Aveo

Se alla produkter
Hundben

Hundben från Nothin' to Hide

Se alla produkter
Regnjackor hund

Regnjackor hund från RuffWear

Se alla produkter
Hamsterleksaker

Hamsterleksaker från Trixie

Se alla produkter