Little&Bigger Fluffy Cave Bädd Brun 50cm

Jämför produkt Little&Bigger Fluffy Cave Bädd Brun 50cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Little&Bigger Fluffy Cave Bädd Brun 50cm i kategorin Kattsängar här hos oss.

Produktinformation

Little & Bigger Fluffy Cave BäddDenna typen av bädd har snabbt blivit en klassiker - av god anledning! Fluffy Cave är mjuk och gosig - och riktigt fluffig såklart Bädden är täckt av mjuk fuskpäls.Placera bädden på din väns favoritplats i hemmet, och låt den bli en plats för ro och avkoppling!Undertill finns ett antiglid-material, och överdraget kan tas av vid tvätt.TvättrådÖverdraget kan tvättas i tvättmaskin på 30 grader, skontvätt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kattsängar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Resploot Kattbädd Rund 45 cm

Kattsängar från Resploot

Här har vi samlat Kattsängar från Resploot.
Upp till 20% rabatt
Trixie Elsie Kattbädd (Rosa)

Kattsängar från Trixie

Missa inga bra priser på Kattsängar från Trixie.
Upp till 30% rabatt
Dogman Elementsäng Shaggy (Grå)

Kattsängar från Dogman

Visa produkter inom Kattsängar från Dogman.
Upp till 20% rabatt
Scruffs Cosy Bädd för Katt & Hund (Grå)

Kattsängar från Scruffs

Visa produkter inom Kattsängar från Scruffs.
Basic Filtkorg Kattbädd Grå

Kattsängar från Basic

Visa produkter inom Kattsängar från Basic.
Little&Bigger Biscuit Kattdyna

Kattsängar från Little&Bigger

Utforska allt inom Kattsängar från Little&Bigger.

Se gärna också

Dogman Elementsäng Shaggy (Grå) -30%

Dogman Elementsäng ShaggyDenna mysiga kattbädden består av en stomme i stål som är täckt med ett luddigt och mjukt plyschtyg med lång päls. Bädden hängs direkt på elementet och blir på så sätt varm och gosig för kissen att ligga i.Dogman Elementsäng Shaggy finns i två färger; grå och beige, och den passar till de flesta vanliga vattenelement. Man hänger sängen direkt på elementet, den behöver inte fästas på något vis.Maxbelastning för elementsängen är 10 kg.För att göra elementsängen extra inbjudande för din katt så kan du spraya den med kattmynta-spray eller lägga någon av favoritleksakerna i den.Storlek:45 x 31 x 24 cmMaterial:Stommen består av stål. Tyget består av 100% polyester

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023