Odour Lock Baby Powder Parfymerad kattsand - 12 kg

Beställ Odour Lock Baby Powder Parfymerad kattsand - 12 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Odour Lock Baby Powder Parfymerad kattsand - 12 kg inom kategorin Kattsand.

Produktinformation

Odour Lock Baby Powder är en parfymerad kattsand med fräsch doft. Kattsanden innehåller en patenterad teknologi som hindrar urea (biståndsdel i urin som luktar) från att bildas.

Med 10 cm sand i lådan garanteras sanden luktfri i 40 dagar. Sanden är gjord av högkvalitativ lera som innehåller Sodium Bentonit vilket ger mycket bra uppsugnings- samt klumpbildande förmåga.

Sanden är även damfri till 99,9%.  Parfymerad med fräsch doft. Patenterad teknik som hindrar lukt.  Hög uppsugnings- och klumpbildande förmåga.  Krafsvänlig och behaglig för kattens tassar. .

Se gärna också

Smily Eco Papperspellets 20 liter

Miljövänlig kattsandPapperscellulosa är ett bra alternativ både för dig, din katt och miljön. Smily Eco Papperspellets är en miljövänlig kattsand helt tillverkad av återvunnen papperscellulosa.Pelletsen är bilogiskt nedbrytbar vilket gör att den kan läggas på komposten när den har användts. Dessutom är den helt dammfri, då pappersmassan är formad till pellets då är den inte klumpbildande vilket gör att Smily Eco papperspellets är ett bra alternativ till känsliga katter, kattungar och smådjur som kaniner, hamter och marsvin. Papperspellets gör också att din katt inte drar med sig massa kattsand runt hela hemmet.Smily Eco Papperspellets är tillverkat av pappersmassa med europeiskt urssprung och förpackingen är FSC-märkt.Såhär använder du Smily Eco Papperspellets:Fyll kattlådan med ca 7 cm av Smily Eco PapperspelletsStäda lådan dagligen och fyll på strö vid behovTöm hela lådan och rengör den regelbundetPellets är lättast att använda i en kattlåda med dubbel botten, där den inre botten är som ett galler, men det fungerar även i vanliga kattlådorSpola aldrig ned kattströ i toaletten. Dessa papperspellets kan slängas i hushållssopor eller på kompostenTvätta alltid händerna efter att du rensat kattlådan och var extra försiktig/be om hjälp om du är gravid eller ammar. (Detta pga ämnena i kattens urin - inte pga ströet i sig!)

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kattselar

Kattselar från Basic

Se alla produkter
Hund

Hund från Show Tech

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Purenatural

Se alla produkter
Led-  Rörelseproblem

Led- Rörelseproblem från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter