Sidan innehåller annonslänkar

Ocean Fresh - 10 L

Beställ Ocean Fresh - 10 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ocean Fresh - 10 L inom kategorin Kattsand.

Produktinformation

Kattsand med fräsch doft av havsbris tillverkad på 100 % sodiumbentonitlera från Kanada för att främja en optimal klumpbildning. Utvecklat med ett "Odor lock-system" med aktivt kol för att absorbera dålig lukt och hindra det från att spridas utanför kattlådan. Monsters formula dammar minimalt.

För en kattlåda som lockar till besök! Fräsch doft av havsbris som lämnar din katt fräschare efter en visit på kattlådan 100 % sodiumbentonitlera för att främja en klumpbildning som gör det lätt att städa kattlådan.

Se gärna också

Smily Eco Papperspellets 20 liter

Miljövänlig kattsandPapperscellulosa är ett bra alternativ både för dig, din katt och miljön. Smily Eco Papperspellets är en miljövänlig kattsand helt tillverkad av återvunnen papperscellulosa.Pelletsen är bilogiskt nedbrytbar vilket gör att den kan läggas på komposten när den har användts. Dessutom är den helt dammfri, då pappersmassan är formad till pellets då är den inte klumpbildande vilket gör att Smily Eco papperspellets är ett bra alternativ till känsliga katter, kattungar och smådjur som kaniner, hamter och marsvin. Papperspellets gör också att din katt inte drar med sig massa kattsand runt hela hemmet.Smily Eco Papperspellets är tillverkat av pappersmassa med europeiskt urssprung och förpackingen är FSC-märkt.Såhär använder du Smily Eco Papperspellets:Fyll kattlådan med ca 7 cm av Smily Eco PapperspelletsStäda lådan dagligen och fyll på strö vid behovTöm hela lådan och rengör den regelbundetPellets är lättast att använda i en kattlåda med dubbel botten, där den inre botten är som ett galler, men det fungerar även i vanliga kattlådorSpola aldrig ned kattströ i toaletten. Dessa papperspellets kan slängas i hushållssopor eller på kompostenTvätta alltid händerna efter att du rensat kattlådan och var extra försiktig/be om hjälp om du är gravid eller ammar. (Detta pga ämnena i kattens urin - inte pga ströet i sig!)

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Husse  Matte

Husse Matte från Back on Track

Se alla produkter
Tikskydd och Hanskydd

Tikskydd och Hanskydd från Aveo

Se alla produkter
Hundhalsband

Hundhalsband från Feel Leather

Se alla produkter
Hundben

Hundben från 2Pets

Se alla produkter