SSL
Monster

Monster Kattsand Long Hair & Kittens 10 liter

Kontrollera pris

Köp nu

EgenskaperOparfymerad kattsand gjord på en bentonitmix för maximal klumpbildning. Innehåller ett ”odor lock system” med aktivt kol för optimal odörkontroll. Speciellt framtagen med större korn för hushåll med långhåriga katter eller kattungar. Monsters formula dammar minimalt. Finns även som LavenderClassic UnscentedMulticat


Jämför produkt Monster Kattsand Long Hair & Kittens 10 liter online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Monster Kattsand Long Hair & Kittens 10 liter i kategorin Kattsand här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kattsand
Artikelnummer: 149141
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kängor  Boots

Kängor Boots från Blundstone

Se alla produkter
Koppel och Selar

Koppel och Selar från Metizo

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Animals

För rockgruppen verksam på 1960-talet, se The Animals Animals är ett musikalbum av gruppen Pink Floyd utgivet i januari 1977. Albumet är löst baserat på George Orwells bok Djurfarmen och har ett ganska mörkt och dystert sound, i stark kontrast till gruppens föregående album Wish You Were Here. Vid tidpunkten för inspelningen av albumet hade Roger Waters nästan helt tagit kontrollen över Pink Floyd och alla låtar är skrivna av honom själv, förutom "Dogs" som Waters skrev tillsammans med David Gilmour. Albumet är också det första där keyboardisten Richard Wright inte bidragit i låtskrivandet. Under ett lugnt parti (mellan 6.30 och 7.12) i "Sheep" läses psalm 23 ur psaltaren i Bibeln med en elektronisk röst. Under live-spelningar var det Nick Mason som gjorde den rösten, men på skivan var det en okänd man. Albumets omslag pryds av en bild på kraftverket Battersea Power Station i London. Mellan två av de höga skorstenarna svävar det en gris. Grisen var en stor heliumfylld ballong, tillverkad av en tysk ballongfirma. Grisen slet sig i en kraftig vindby, och störtade senare invid en gård i grevskapet Kent. Spekulationer förekommer om detta var en olyckshändelse eller ett lyckat PR-jippo. Det riktiga fotot med grisen mellan skorstenarna är inte det som pryder skimomslaget, man använde en annan bild, ett fotomontage, där himlen var mer dramatisk, och grisen inkopierad i bilden.