Sidan innehåller annonslänkar

Monster Kattsand Hygiene Plus 10 liter

Jämför produkt Monster Kattsand Hygiene Plus 10 liter online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Monster Kattsand Hygiene Plus 10 liter i kategorin Kattsand här hos oss.

Produktinformation

Monster Kattsand Hygiene Plus 10 literMonster kattsand Hygiene Plus är en snabbt klumpbildande kattsand som, med hjälp av bikarbonat, har antibakteriella egenskaper. Den innehåller också aktivt kol som effektivt ser till att ta bort dåliga lukter.

Monster Kattsand Hygiene Plus är parfymerad och har en fräsch och ren doft.För att hålla koll på vilken sorts Monster-sand du brukar köpa är kartongerna numrerade – Monster Hygiene Plus har nummer 4.Klumpbildande och antibakteriell formula med en fräsch och ren doftOdörkontroll med aktivt kolSpecifika egenskaper med bikarbonat som har antibakteriella egenskaperMonster kattsand Hygiene Plus är märkt med nr. 4Om Monster kattsandMonster kattsand är ett svenskt varumärke som tillverkas i Norden – utan mellanhänder.

Kattsanden är tillverkad av bentonitleramix av högsta kvalitet och innehåller aktivt kol. Formulan är 99,5% dammfri!Så här fungerar Monster kattsandMonster kattsand har mycket bra uppsugningsförmåga och ser till att klumpar bildas snabbt när katten kissar

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Öronvård

Öronvård från Nextmune

Se alla produkter
Tikskydd och Hanskydd

Tikskydd och Hanskydd från Valentino

Se alla produkter
Aktiveringsleksaker

Aktiveringsleksaker från All For Paws

Se alla produkter
Hundmatskålar

Hundmatskålar från Moomin

Se alla produkter