Sidan innehåller annonslänkar

Monster Hygiene Plus 4 x 10L

Beställ Monster Hygiene Plus 4 x 10L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Monster Hygiene Plus 4 x 10L inom kategorin Kattsand.

Produktinformation

Köp fler spara mer!Monster Kattsand Hygiene Plus 10 literMonster kattsand Hygiene Plus är en snabbt klumpbildande kattsand som, med hjälp av bikarbonat, har antibakteriella egenskaper Den innehåller också aktivt kol som effektivt ser till att ta bort dåliga lukter.

Monster Kattsand Hygiene Plus är parfymerad och har en fräsch och ren doft.För att hålla koll på vilken sorts Monster-sand du brukar köpa är kartongerna numrerade – Monster Hygiene Plus har nummer 4.Klumpbildande och antibakteriell formula med en fräsch och ren doftOdörkontroll med aktivt kolSpecifika egenskaper med bikarbonat som har antibakteriella egenskaperMonster kattsand Hygiene Plus är märkt med nr. 4Om Monster kattsandMonster kattsand är ett svenskt varumärke som tillverkas i Norden – utan mellanhänder.

Kattsanden är tillverkad av bentonitleramix av högsta kvalitet och innehåller aktivt kol. Formulan är 99,5% dammfri!Så här fungerar Monster kattsandMonster kattsand har mycket bra uppsugningsförmåga och ser till att klumpar bildas snabbt när katten kissar

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Metizo

Se alla produkter
Kaninfoder

Kaninfoder från Versele-Laga

Se alla produkter
Lugnande till katt

Lugnande till katt från Feliway

Se alla produkter
Färskfoder  BARF

Färskfoder BARF från Vom og Hundemat

Se alla produkter