Sidan innehåller annonslänkar

Monster Flower Power 4 x 10L

Beställ Monster Flower Power 4 x 10L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Monster Flower Power 4 x 10L inom kategorin Kattsand.

Produktinformation

Köp Fler Spara Mer!Monster Kattsand Flower Power 10 literMonster kattsand Flower Power är klumpbildande kattsand med en doft som för tankarna till en blommig äng Den innehåller ett ”odor lock system” med aktivt kol, för optimal odörkontroll. För att hålla koll på vilken Monster-sort du brukar köpa är kartongerna numrerade – Monster Flower Power har nr.

8.Klumpbildande formula med en somrig, blommig doftAktivt kol skapar mycket bra doftkontrollSpecifika egenskaper med fräsch blomdoft i fokusMonster kattsand Flower Power är märkt med nr. 8Om Monster kattsandMonster kattsand är ett svenskt varumärke som tillverkas i Norden – utan mellanhänder.

Sanden är tillverkad av bentonitleramix av hög kvalitet och innehåller aktivt kol som minimerar dåliga lukter. Monsters formula är 99,5% dammfri vilket är bra både för människor och djur!Monster kattsands bentonitmix har god klumpbildningsförmåga och mycket bra uppsugningsförmåga

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Våtfoder

Våtfoder från PrimaCat

Se alla produkter
Veterinärfoder

Veterinärfoder från Royal Canin

Se alla produkter
Spannmålsfri kattmat

Spannmålsfri kattmat från Brit Care

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från FourFriends

Se alla produkter