Sidan innehåller annonslänkar

MyPet Solid Kattlåda (Grå)

Jämför produkt MyPet Solid Kattlåda (Grå) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten MyPet Solid Kattlåda (Grå) i kategorin Kattoaletter här hos oss.

Produktinformation

MyPet Solid KattlådaDenna kattlådan är både söt och praktisk! Den har gullig design på luckan, och ett tak som låter katten vara ifred när den uträttar sina behov Taket skyddar också dina väggar och ditt golv från kiss och sand!Taket går att ta av vid rengöring, och kolfiltret motverkar dålig lukt.StorlekLängd 55,2 cmBredd 39 cmHöjd 38,7 cm 

Se gärna också

Litter Kwitter

Litter KwitterHar du tröttnat på kattlådor och kattsand? Då kan Litter Kwitter vara värt att testa! Det är ett träningssystem som lär katter att använda den vanliga toaletten! De flesta katter lär sig detta på under 8 veckor, men tänk på att katten ska vara över 3 månader gammal innan man börjar träna.Litter Kwitter passar till de flesta toalettstolar på marknaden, och en DVD med instruktioner följer med i paketet.Produkten består av tre ringar med olika storlek, som placeras på toalettstolen och succesivt lär katten att använda toaletten istället för sin kattlåda.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kragar och Bodys

Kragar och Bodys från Vethelp

Se alla produkter
Tandleksaker

Tandleksaker från KONG

Se alla produkter
Spannmålsfri kattmat

Spannmålsfri kattmat från Canagan

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Eukanuba

Se alla produkter