Sidan innehåller annonslänkar

Moderna Megatray Kattlåda (Grå)

Jämför produkt Moderna Megatray Kattlåda (Grå) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Moderna Megatray Kattlåda (Grå) i kategorin Kattoaletter här hos oss.

Produktinformation

 EgenskaperModerna Megatray Kattlåda av hög kvalitet i plast, som passar perfekt om du har flera katter. Den är rymlig, enkel att rengöra och kanten kan tas bort vid rengöring av lådan.Finns i 2 färger, grå och rosa och storleken är 64,5 x 48 x 27,4cm. .

Se gärna också

Litter Kwitter

Litter KwitterHar du tröttnat på kattlådor och kattsand? Då kan Litter Kwitter vara värt att testa! Det är ett träningssystem som lär katter att använda den vanliga toaletten! De flesta katter lär sig detta på under 8 veckor, men tänk på att katten ska vara över 3 månader gammal innan man börjar träna.Litter Kwitter passar till de flesta toalettstolar på marknaden, och en DVD med instruktioner följer med i paketet.Produkten består av tre ringar med olika storlek, som placeras på toalettstolen och succesivt lär katten att använda toaletten istället för sin kattlåda.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mag-  Tarmsjukdom

Mag- Tarmsjukdom från Specific

Se alla produkter
Foderallergi

Foderallergi från Purina Pro Plan Veterinary Diets

Se alla produkter
Lugnande till katt

Lugnande till katt från Feliway

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från Basic

Se alla produkter