Sidan innehåller annonslänkar

Moderna Lift to Sift Kattlåda

Jämför produkt Moderna Lift to Sift Kattlåda online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Moderna Lift to Sift Kattlåda i kategorin Kattoaletter här hos oss.

Produktinformation

Moderna Lift to Sift KattlådaDenna kattlådan är inte som alla andra! Den är försedd med trippla bottnar, varav den ena är som en sil När det är dags att städa så lyfter du på den övre bottnen, och bajs och klumpar stannar kvar medans ren sand rinner igenom till lagret under.

Se gärna också

Litter Kwitter

Litter KwitterHar du tröttnat på kattlådor och kattsand? Då kan Litter Kwitter vara värt att testa! Det är ett träningssystem som lär katter att använda den vanliga toaletten! De flesta katter lär sig detta på under 8 veckor, men tänk på att katten ska vara över 3 månader gammal innan man börjar träna.Litter Kwitter passar till de flesta toalettstolar på marknaden, och en DVD med instruktioner följer med i paketet.Produkten består av tre ringar med olika storlek, som placeras på toalettstolen och succesivt lär katten att använda toaletten istället för sin kattlåda.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kragar och Bodys

Kragar och Bodys från Trixie

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från Cloud7

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Flexadin

Se alla produkter
Hundtäcken

Hundtäcken från RuffWear

Se alla produkter