Sidan innehåller annonslänkar

Moderna Flip Cat Kattlåda (Grå)

Jämför produkt Moderna Flip Cat Kattlåda (Grå) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Moderna Flip Cat Kattlåda (Grå) i kategorin Kattoaletter här hos oss.

Produktinformation

Moderna Flip Cat KattlådaDenna kattlådan är riktigt praktisk både för dig och din kisse. De höga kanterna och själva överdelen gör att minimalt med sand kommer ut utanför lådan och det gör att din katt får vara ifred när den utför sina behov.Moderna Flip Cat Kattlåda är försedd med ett kolfilter som minskar lukt, och en lucka som katten lätt kommer in och ut genom.StorlekBredd 45 cmLängd 58 cmHöjd 42 cmModerna Flip Cat Kattlåda finns i flera olika färger - välj den som passar just dig och ditt hem bäst! En spade medföljer. 

Se gärna också

Litter Kwitter

Litter KwitterHar du tröttnat på kattlådor och kattsand? Då kan Litter Kwitter vara värt att testa! Det är ett träningssystem som lär katter att använda den vanliga toaletten! De flesta katter lär sig detta på under 8 veckor, men tänk på att katten ska vara över 3 månader gammal innan man börjar träna.Litter Kwitter passar till de flesta toalettstolar på marknaden, och en DVD med instruktioner följer med i paketet.Produkten består av tre ringar med olika storlek, som placeras på toalettstolen och succesivt lär katten att använda toaletten istället för sin kattlåda.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Flytvästar hund

Flytvästar hund från RuffWear

Se alla produkter
Torkat hundgodis

Torkat hundgodis från FourFriends

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från FuzzYard

Se alla produkter
Hundmatskålar

Hundmatskålar från Basic

Se alla produkter