Sidan innehåller annonslänkar

Moderna Corner Kattlåda Grå/Beige

Jämför produkt Moderna Corner Kattlåda Grå/Beige online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Moderna Corner Kattlåda Grå/Beige i kategorin Kattoaletter här hos oss.

Produktinformation

Moderna Corner Kattlåda Grå/BeigeMed denna kattlådan kan man utnyttja utrymmet till max och samtidigt ge kissen ordentligt med plats. Moderna Corner Kattlåda är avsedd för att placeras i ett hörn. De höga kanterna gör att minimalt med sand sprätts ut på golvet.Storlek55 x 45 x 14 cm .

Se gärna också

Rotho MyPet Biala Kattlåda (Grön)

Beiala Kattlåda är en modern katt toalett i minimalistisk design.Kattlådan är speciellt designad för att förhindra otrevliga lukterEtt inbyggt, utbytbart filter fångar upp eventuella otrevliga dofter. Dessutom har kattluckan en magnetstängning som förhindrar att eventuella dofter sprids.Kattlåda i två delar – Enkel att rengöraPraktiska detaljer: Kattlådan består av 2 delar. En överdel som enkelt kan lyftas bort vid rengöring och en hög bottendel, som förhindrar att kattsand sprids ut. På bottendelen kan kattspaden fästas när den inte används.Den är lätt att transportera tack vare två inbyggda handtag i locket.Denna premium kattlådan behöver inte stå gömd ett badrum utan kan tack vare sin snygga, praktiska design vara en del av din inredning. Den finns i två olika färger.EgenskaperFörebygger otrevlig luktEnkel att rengöraModern designUtbytbart lukt filterMått: 57,2cm x 39,3cm x 40,4cm 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Veterinärfoder till katt

Veterinärfoder till katt från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Flytvästar hund

Flytvästar hund från Baltic

Se alla produkter
Spannmålsfri kattmat

Spannmålsfri kattmat från Bozita

Se alla produkter
Träningsgodis

Träningsgodis från Planet Pet Society

Se alla produkter