Sidan innehåller annonslänkar

MadCat Babymorot

Beställ MadCat Babymorot på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten MadCat Babymorot inom kategorin Kattmynta.

Produktinformation

EgenskaperMadCat Babymorot innehåller både silvervine och kattmynta som inte bara ger katterna en eufori när de leker, utan den främjar även kattens genrella hälsa. När katter får använda en leksak regelbundet kan både kattens psykiska och fysiska hälsa förbättras.

Storlek 5 x 13 x 2 cm.OBS! Våra husdjur är starkare än man tror Håll alltid katten under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den skulle råka gå sönder, så det inte händer en olycka. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kattmynta från andra varumärken

Catnip Apple

Kattmynta från Yeowww

Utforska allt inom Kattmynta från Yeowww.
Trixie Ekorre 9 cm

Kattmynta från Trixie

Missa inga bra priser på Kattmynta från Trixie.
KONG Cat Wubba Bunny

Kattmynta från KONG

Se produkter inom Kattmynta från KONG.
MadCat Räka

Kattmynta från MadCat

Visa produkter inom Kattmynta från MadCat.
R2PPet MadCat Räka

Kattmynta från R2PPet

Utforska allt inom Kattmynta från R2PPet.
Little&Bigger Quirky Cork Puck 11 cm

Kattmynta från Little&Bigger

Visa produkter inom Kattmynta från Little&Bigger.

Se gärna också

Little&Bigger Matatabi Fitness Klubba 2-pack

Little&Bigger Matatabi Fitness Klubba 2-packDessa klubborna är tillverkade av matatabi, som även kallas silvervine. Silvervine är en helt giftfri växt från Asien, som stimulerar katten på ett liknande sätt som kattmynta gör - bara starkare!Själva pinnarna består av matatabi-"trä", och själva klubborna längst ut består av pressad matatabi.Vi tror att din katt kommer älska att leka med dessa klubborna, och att bita på dem! Att bita på saker som dessa är bra för kattens tänder, och det är således ett jättebra komplement till tandborstningen.Storlek:Längd: 13 cmTjocklek på klubborna: 3 cmKom ihåg att alltid ha katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023