Sidan innehåller annonslänkar

Moderna Kolfilter till Kattlåda

Beställ Moderna Kolfilter till Kattlåda på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Moderna Kolfilter till Kattlåda inom kategorin Kattlådetillbehör.

Produktinformation

Moderna Kolfilter till KattlådaEtt kolfilter placeras i kattlådor med överdel, för att filtrera bort dålig lukt. Detta filter passar de allra flesta kattoaletter eftersom man lätt kan klippa det till rätt storlek!Mått15,5 x 16 cmEn förpackning innehåller ett filter.

Se gärna också

Trixie Kattlådematta Halvcirkel (41 x 25 cm)

Kattsand verkar ha en övernaturlig förmåga att sprida ut sig över hela huset. Tack och lov finns det mattor som förhindrar detta. Denna halvcirkelformade matta fungerar precis som en dörrmatta. Sanden fastnar enkelt på den mjuka ytan och katten tycker dessutom att den är behaglig att gå på.Mattan är tillverkad av PVC, vilket är en klimatsmart plast.Mått: 59x35 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Beteende

Beteende från Adaptil

Se alla produkter
Bilburar

Bilburar från MIMsafe

Se alla produkter
Hundtäcken

Hundtäcken från Feel Active

Se alla produkter
Flytvästar

Flytvästar från Baltic

Se alla produkter