Little&Bigger Xmas Stories Kattigloo Kotte med Krona

Jämför produkt Little&Bigger Xmas Stories Kattigloo Kotte med Krona online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Little&Bigger Xmas Stories Kattigloo Kotte med Krona i kategorin Kattigloo här hos oss.

Produktinformation

Kattigloo för sömninga kungar och drottningar!Denna urmysiga kattigloo gör sig utmärkt för hemmets härskare Igloon är gjord i brun och fluffig plysch och dekorerad med en guldkrona på toppen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kattigloo från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Basic Pudding Multifunctional Kattbädd/Kattigloo Grå

Kattigloo från Basic

Utforska allt inom Kattigloo från Basic.
Upp till 30% rabatt
Little&Bigger Kattigloo Monster

Kattigloo från Little&Bigger

Se produkter inom Kattigloo från Little&Bigger.
Upp till 30% rabatt
Trixie Nelli Igloo Beige (43 cm)

Kattigloo från Trixie

Se vad Trixie har inom Kattigloo.
Upp till 30% rabatt
Dogman Classic Lady Kattigloo Grå

Kattigloo från Dogman

Missa inga bra priser på Kattigloo från Dogman.

Se gärna också

Be Nordic Igloo

EgenskaperVarje produkt från Be Nordic har en unik design och är inspirerad av Tysklands norra kust är landskapet består mestadels av strand och hav. Alla produkter är tillverkade i robusta tyger med tidlösa färger som matchar både strand och hav. Detaljerna är dekorativa och består av bl.a. rep, knutar, ankare, måsar och koordinatera.Be Nordic Igloo passar de flesta katter och mindre hundar. Tillverkad i mörkblå canvas (polyester) och har en stabil form. I botten ligger en quiltad kudde med plyschklädsel, stoppad med av polyester fleece. Kudden kan maskintvättas i 40°C samt torktumlas på låg värme. Tillverkad i EU.AnvändningMysig koja för katter och mindre hundar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023