Sidan innehåller annonslänkar

NaturesMenu Cat Treats Salmon & Trout 60 g

Beställ NaturesMenu Cat Treats Salmon & Trout 60 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten NaturesMenu Cat Treats Salmon & Trout 60 g inom kategorin Kattgodis.

Produktinformation

Kom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry.

Se gärna också

Planet Pet Society Cat Cracker Kyckling 50 g

Ett godis som gör gott för både katten- och vår planet. Detta tack vare att bitarna framställs på fint- och smakrikt kött som annars skulle ha hamnat i soporna.Godbitar med smak av kyckling innehåller en hög proteinhalt och är proppade med nyttiga fetter, vitaminer och mineraler.Ett godis som gör gott för både katten- och vår planet. Detta tack vare att bitarna framställs på fint- och smakrikt kött som annars skulle ha hamnat i soporna.Innehåller bl.a annat kyckling, ärtor, potatis, ärtprotein, hydrolyserad kycklinglever, torkat äpple, torkad ringblomma, linfröolja samt torkad kattmynta.Linfrö – en källa till ALA / omega-3-fettsyraKattmynta – Stöd för ångestlindringRingblomma – Reducering av inflammationsstödInnehåller EU-godkända naturliga antioxidanterDessa godisar är helt fria från;SpannmålGMOSojaBenmjölKom ihåg att godis aldrig är ett alternativ till en balanserad kost - det ska alltid ges vid sidan av som en bonus eller belöning. Oavsett hur förtjust din fyrbenta vän är i godbitar så är det du som ägare som ansvarar för att den håller sig frisk och kry. Titta på rekommendationerna på förpackningen och kom ihåg att alla djur är individer - anpassa intaget efter vad som passar just din vän! 

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hundgodis

Hundgodis från FourFriends

Se alla produkter
Mjukisdjur

Mjukisdjur från FuzzYard

Se alla produkter
Hundhalsband

Hundhalsband från For FAN Pets

Se alla produkter
Bajspåsar

Bajspåsar från Green Bone

Se alla produkter