Sidan innehåller annonslänkar

All for Paws Zinngers Gräsand

Jämför produkt All for Paws Zinngers Gräsand online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten All for Paws Zinngers Gräsand i kategorin Kastleksaker här hos oss.

Produktinformation

All for Paws Zinngers GräsandDenna härliga leksaken fungerar lite som en slangbella - du skjuter nämligen iväg den med hjälp av gummibandet baktill! Gräsanden kan flyga upp till 10 meter när du skjuter iväg den, men du kan självklart själv anpassa längden om ni t.ex leker i trädgården och inte har så mycket plats.Vi tror att denna leksaken kommer göra succé hos alla hundar som älskar att apportera!Storlek42 cm långKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder. 

Se gärna också

KONG Wubba Apport och Belöningsleksak - Large

En perfekt utomhusleksak till din hund från KONG. Kan också användas som belöning genom att visa leksaken eller vifta med den vid träningstillfällen om din hund hellre belönas med lek än godis! Leksaken är utformad med två bollar en i nylon och en tennisboll med KONGS material som inte skadar mun och tänder på din vän. Med de långa snörena är den lätt att fånga upp och blir en roligare belöningsleksak.  Rolig leksak i form två bollar med snören som passar perfekt för apport eller belöning. Långa snören på leksaken gör det enkelt att fånga upp leksaken.  Gjort med KONGS material för tennisboll som inte skadar tänder och emalj.  Kommer i flera olika storlekar. Storlek Wubba  Mått (cm) S 27,5x9x6 cm L 39,5x11x7,5 cm XL 47,5x14x9,5 cm

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kastleksaker

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Aktivering

Aktivering från Aveo

Se alla produkter
Bajspåsar

Bajspåsar från Hunter

Se alla produkter
Kattluckor

Kattluckor från Petsafe

Se alla produkter
Lampor

Lampor från Orbiloc

Se alla produkter