Sidan innehåller annonslänkar

Isolerad Utebur med 2 våningar - Utebur


Jämför produkt Isolerad Utebur med 2 våningar - Utebur online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Isolerad Utebur med 2 våningar - Utebur i kategorin Kaninburar här hos oss.

Produktinformation

En mysig utebur med 2 våningar av hög kvalitet. Buren ger ditt djur möjlighet att fridfullt vila i en utemiljö och skyddar mot vind och regn.

Buren är även isolerad med styrofoam och tillhörande avtagbart plexiglas för fönsterna skyddar mot regn och kyla.  Buren är tillverkad av inoljad tall och har en stabil struktur. De två våningarna kan spärras av och användas separat eller tillsammans.

Taket är klätt med takfilt och kan öppnas uppifrån. Inne i buren finns en utdragbar plastlåda som underlättar rengöring.  Mått 116x113x65 cm.  Utebur med 2 våningar.  Stabil och hög kvalitet.  Isolering skyddar mot regn och kyla. .

Se gärna också

Ferplast Krolik 140 Kaninbur

Ferplast Krolik 140Ferplast Krolik 140 är en bur för små till medelstora kaniner upp till 2 kg.Här har vi en bur med många smarta finesser! Till att börja med är denna kaninbur mycket stor och rymlig för att ge möjlighet att ha upp till 2 kaniner i den. Buren är inredd med ett litet hus på ena kortsidan som är perfekt när din lilla kompis vill dra sig tillbaka för en vilostund. Ovansidan av huset fungerar som en hylla kaninen kan hoppa upp på för att spana på sin omgivning.Den viktigaste detaljen med Ferplast Krolik 140 är att den går att ändra i storlek eftersom att  en del av buren går att både haka fast och vid behov ta bort. Det finns även ett medföljande galler som används för att dela upp utrymmet. Detta kan vara användbart t.ex när man försöker vänja kaniner vid varandra, eller om man behöver utrymme att städa ut buren medan kaninen fortfarande är kvar i den.Ferplast Krolik 140 är tillverkad i plast med vitt galler. Buren är komplett med ett litet hus, höhäck, matskål och vattenflaska. Den fungerar även mycket bra som marsvinsbur!Stor och rymlig bur för kaniner eller marsvinExtension som går att haka fast eller ta bortMedföljande galler för att sluta kortsidan eller dela upp burenTillverkad av plast och vitt gallerKommer med litet hus, matskål, vattenflaska och höhäckStorlek 142x60x50 cm

Läs mer

Från kunskapsbanken

Remedy

Remedy kan syfta på: Remedy Entertainment – en spelutvecklare som grundades 1995 och är baserad i Esbo, Finland Remedy (artist) – en amerikansk rappare Remedy Lane – ett album av Pain of Salvation Remedy (musikalbum) – ett album av Old Crow Medicine Show