SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Back on Track

Back on Track Rose Mössa Ljusgrå

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track Rose Mössa LjusgråDenna mössan håller dig varm om öronen samtidigt som den är snygg och passar till de flesta klädstilar! Mössan passar utmärkt på hundpromenaden eller i stallet, men också på väg till jobbet.Mössan är i mjuk ullmix, och bollen upptill är tillverkad av fuskpäls!Back on Track Rose har god andningsförmåga och är snabbtorkande vilket gör att den håller dig varm utan att du blir svetting och obekväm. Den har även temperaturreglerande egenskaper som gör att du kan använda mössan både när det är kallt och när det bara är lite kylslaget!MaterialYttermaterial 70% Akryl, 30% UllFoder 85% Polyester, 15% ElastanTvättrådHandtvättLufttorka på plan yta


Jämför produkt Back on Track Rose Mössa Ljusgrå online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Back on Track Rose Mössa Ljusgrå i kategorin Husse Matte här hos oss.

Kategori: Husse Matte
Artikelnummer: 152386
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998