SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Back on Track

Back on Track Rose Mössa Blå

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track Rose Mössa BlåDenna mössan passar lika bra på väg till jobbet som på långpromenaden med hunden! Den är snygg och stilren och lätt att matcha med dina andra kläder. Mössan är tillverkad av ullmix och pälsbollen upptill är gjord av fuskpäls.Back on Track Rose Mössa har god andningsförmåga, torkar snabbt och har dessutom temperaturreglerande egenskaper. Detta gör att du håller dig lagom varm oavsett om du använder den när det är lite kyligt eller när det är kallt!MaterialYttermaterial 70% Akryl, 30% UllFoder 85% Polyester, 15% ElastanTvättrådTvätta för hand och låt sedan lufttorka på en plan yta


Jämför produkt Back on Track Rose Mössa Blå online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Back on Track Rose Mössa Blå i kategorin Husse Matte här hos oss.

Kategori: Husse Matte
Artikelnummer: 152387
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998