SSL
Back on Track

Back on Track Physio Handledsskydd Svart 1-pack (L)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track Physio Handledsskydd Svart 1-packDetta handledsskyddet sitter bekvämt på din handled och ger ett lätt stöd samtidigt som det med hjälp av Welltex®-teknologi kan stimulera din blodcirkulation. Det fungerar som så att materialet reflekterar din egen kroppsvärme vilket kan öka blodcirkulationen. Detta kan i sin tur hjälpa till att lindra smärta orsakad av exempelvis inflammation, karpaltunnelsyndrom eller reumatism.Skyddet är tunt och stretchigt, vilket innebär att du kan ha det under tighta kläder, och att det inte stör din rörelsefrihet! Skyddet fungerar lika bra vid stillasittande arbete vid datorn som under fysisk aktivitet.Back on Track Physio Handledsskydd finns i flera storlekar, kika på guiden nedan för att hitta rätt storlek Storlek Handledens omkrets S 14 cm M 16 cm L 18 cm XL 20 cmMaterial65% Polyester25% Polyamid10% ElastanTvättrådHandtvätta och låt sedan lufttorka


Beställ Back on Track Physio Handledsskydd Svart 1-pack (L) på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track Physio Handledsskydd Svart 1-pack (L) inom kategorin Husse Matte.

Kategori: Husse Matte
Artikelnummer: 120766
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998

Animals

För rockgruppen verksam på 1960-talet, se The Animals Animals är ett musikalbum av gruppen Pink Floyd utgivet i januari 1977. Albumet är löst baserat på George Orwells bok Djurfarmen och har ett ganska mörkt och dystert sound, i stark kontrast till gruppens föregående album Wish You Were Here. Vid tidpunkten för inspelningen av albumet hade Roger Waters nästan helt tagit kontrollen över Pink Floyd och alla låtar är skrivna av honom själv, förutom "Dogs" som Waters skrev tillsammans med David Gilmour. Albumet är också det första där keyboardisten Richard Wright inte bidragit i låtskrivandet. Under ett lugnt parti (mellan 6.30 och 7.12) i "Sheep" läses psalm 23 ur psaltaren i Bibeln med en elektronisk röst. Under live-spelningar var det Nick Mason som gjorde den rösten, men på skivan var det en okänd man. Albumets omslag pryds av en bild på kraftverket Battersea Power Station i London. Mellan två av de höga skorstenarna svävar det en gris. Grisen var en stor heliumfylld ballong, tillverkad av en tysk ballongfirma. Grisen slet sig i en kraftig vindby, och störtade senare invid en gård i grevskapet Kent. Spekulationer förekommer om detta var en olyckshändelse eller ett lyckat PR-jippo. Det riktiga fotot med grisen mellan skorstenarna är inte det som pryder skimomslaget, man använde en annan bild, ett fotomontage, där himlen var mer dramatisk, och grisen inkopierad i bilden.