SSL
Back on Track

Back on Track Per4mance Funktionsscarf Svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track Per4mance Funktionsscarf SvartDenna scarfen är praktisk och mångsidig, och tillverkad av funktionsmaterial. Du kan välja att bära scarfen som en halsduk och låta den bara hänga runt halsen, men du kan också dra upp den så att den täcker nederdelen av ansiktet, eller så att den går upp på huvudet. Det senare alternativet passar utmärkt om du vill ha extra värme under ridhjälmen eller i luvan!Back on Track Per4mance Funktionsscarf har en tunnare del (med Iontex®-teknologi) som har god andningsförmåga och som är mycket elastisk. Den lite tjockare delen (med Welltex®-teknologi) reflekterar din kroppsvärme vilket kan öka din blodcirkulation. Detta kan i sin tur hjälpa till att lindra smärta och stelhet i exempelvis nacken. I och med scarfens båda delar kan du enkelt välja vilken funktion du vill utnyttja, genom att vända scarfen.MaterialMaterial 1 84% Polyester, 16% Elastan, med Iontex®-teknologiMaterial 2 47% Polyester, 47% Bomull, 6% Elastan, med Welltex®-teknologiTvättråd40 grader skontvätt i tvättmaskinLufttorka


Jämför produkt Back on Track Per4mance Funktionsscarf Svart online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Back on Track Per4mance Funktionsscarf Svart i kategorin Husse Matte här hos oss.

Kategori: Husse Matte
Artikelnummer: 121719
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998