SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Back on Track

Back on Track Handskar Svart (XL)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track Handskar SvartDessa handskar är riktigt tunna och följsamma, och de är tillverkade i ett material som använder Welltex®-teknologi som kan stimulera din blodcirkulation genom att reflektera din egen kroppsvärme. Som en följd av detta så kan du som besväras av stela leder, reumatism, artros eller bara allmänt kyliga händer uppleva lindring!Tack vare att handskarna är så tunna så går de jättebra att använda när du utför dina vanliga sysslor hemma eller på jobbet, och de går utmärkt att ha under andra vantar eller handskar när du är utomhus. De är exempelvis perfekta på hundpromenaden eller ridturen!Se storleksguiden nedan för att hitta din storlek Storlek Omkrets runt knogarna XS 5-6 cm S 6-7 cm M 7-8 cm L 8-9 cm XL 9-10 cmMaterial100% Polypropylen med Welltex®-teknologiTvättrådHandtvätta och låt sedan lufttorka


Jämför produkt Back on Track Handskar Svart (XL) online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Back on Track Handskar Svart (XL) i kategorin Husse Matte här hos oss.

Kategori: Husse Matte
Artikelnummer: 109939
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998