SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Back on Track

Back on Track Daisy Tubhalsduk Blå

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track Daisy Tubhalsduk BlåDenna snygga halsduken i mjuk ullmix är stickad som en tub vilket gör att du enkelt trär den över huvudet, och sen är du redo att gå ut! Halsduken är neutral och stilren och går utmärkt att matcha med dina andra kläder.Materialet andas väl, och har också värmereglerande egenskaper. Detta gör att du håller dig lagom varm oavsett om det är kallt eller bara lite kyligt ute. Halsduken passar således både på vintern och på våren/hösten!MaterialYttermaterial 70% Akryl, 30% UllFoder 85% Polyester, 15% ElastanTvättrådTvätta för hand och låt sedan lufttorka på en plan yta


Jämför produkt Back on Track Daisy Tubhalsduk Blå online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Back on Track Daisy Tubhalsduk Blå i kategorin Husse Matte här hos oss.

Kategori: Husse Matte
Artikelnummer: 152389
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998