SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Back on Track

Back on Track Armbågsskydd Svart 1-pack (L)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track Armbågsskydd Svart 1-packLider du av musarm, golfarmbåge eller tennisarmbåge och vill ha lite extra stöd och värme? Då kan detta armbågsskyddet vara något för dig!Skyddet sitter bra på armen oavsett om du sitter stilla eller rör på dig, och det är tillverkat av ett material som med hjälp av Welltex®-teknologi kan öka stimulera din blodcirkulation. Detta kan i sin tur hjälpa till att lindra din smärta.Back on Track Armbågsskydd passar lika bra på jobbet som på hundpromenaden eller fritidsaktiviteten. Det är lätt att vika ihop och ta med sig i fickan eller väskan.Titta på storleksguiden nedan för att hitta din storlek Storlek Omkrets 8 cm ovanför armvecket XS 23-25 cm S 26-29 cm M 30-32 cm L 33-36 cm XL 37-41 cmMaterial65% Polypropylen18% Elastodien17% PolyesterTvättrådHandtvätta och låt sedan lufttorka på en plan yta 


Jämför produkt Back on Track Armbågsskydd Svart 1-pack (L) online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Back on Track Armbågsskydd Svart 1-pack (L) i kategorin Husse Matte här hos oss.

Kategori: Husse Matte
Artikelnummer: 109933
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998

Animals

För rockgruppen verksam på 1960-talet, se The Animals Animals är ett musikalbum av gruppen Pink Floyd utgivet i januari 1977. Albumet är löst baserat på George Orwells bok Djurfarmen och har ett ganska mörkt och dystert sound, i stark kontrast till gruppens föregående album Wish You Were Here. Vid tidpunkten för inspelningen av albumet hade Roger Waters nästan helt tagit kontrollen över Pink Floyd och alla låtar är skrivna av honom själv, förutom "Dogs" som Waters skrev tillsammans med David Gilmour. Albumet är också det första där keyboardisten Richard Wright inte bidragit i låtskrivandet. Under ett lugnt parti (mellan 6.30 och 7.12) i "Sheep" läses psalm 23 ur psaltaren i Bibeln med en elektronisk röst. Under live-spelningar var det Nick Mason som gjorde den rösten, men på skivan var det en okänd man. Albumets omslag pryds av en bild på kraftverket Battersea Power Station i London. Mellan två av de höga skorstenarna svävar det en gris. Grisen var en stor heliumfylld ballong, tillverkad av en tysk ballongfirma. Grisen slet sig i en kraftig vindby, och störtade senare invid en gård i grevskapet Kent. Spekulationer förekommer om detta var en olyckshändelse eller ett lyckat PR-jippo. Det riktiga fotot med grisen mellan skorstenarna är inte det som pryder skimomslaget, man använde en annan bild, ett fotomontage, där himlen var mer dramatisk, och grisen inkopierad i bilden.