Sidan innehåller annonslänkar

51 Degrees North Hundvagn Grå/Svart

Beställ 51 Degrees North Hundvagn Grå/Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 51 Degrees North Hundvagn Grå/Svart inom kategorin Hundutrustning.

Produktinformation

51 Degrees North Hundvagn Grå/SvartHundvagn med avtagbar korg och fotbromsEn hundvagn är använbart för alla hundar. Dels som en trygg viloplats när du är på språng men även för valpar som inte får gå så långt, eller äldre hundar som har känsliga ben och leder.Hundvagnen från 51 Degrees North är helt ihopfällbar och kan enkelt tas med på resan.

Den är mångsidig och korgen kan enkelt kan göras om till en praktisk transportväska för din hund.  Topplocket kan stängas och fällas upp, och har en praktisk nätdel som även den går att stänga med en dragkedja.

 Framtill på underdelen finns en till nätdel, som ger hunden bra sikt om den ligger ner och myser i vagnen. Även den går att öppna – Perfekt om du vill gosa med vovven!Korgen har en avtagbar innematta som lätt kan rengöras efter behov, och två intrigerade koppel som förhindrar hunden från att hoppa ut.Det finns två förvaringsfickor för godis och hundbajspåsar på baksidan och en praktisk större varukorg undertill.EgenskaperAvtagbar korg som kan fungera som transportkorgTvå intrigerade koppelTvättbar innemattaFotbromsHundvagen från 51 Degrees North är lämplig för hundar upp till 10 KgVagnens totalvikt är 7 kg. 

Se även andra produkter från Hundutrustning

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Aktiveringsleksaker

Aktiveringsleksaker från KONG

Se alla produkter
Träningsgodis

Träningsgodis från Brit Care

Se alla produkter
Reflexer

Reflexer från Non-Stop

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från Be Nordic

Se alla produkter