Little&Bigger Xmas Girly Girl Tomtedräkt till Hund (50 cm)

Beställ Little&Bigger Xmas Girly Girl Tomtedräkt till Hund (50 cm) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger Xmas Girly Girl Tomtedräkt till Hund (50 cm) inom kategorin Hundtröjor.

Produktinformation

Little&Bigger Xmas Girly Girl Tomtedräkt till HundTomteklänning för hundarMed denna tomteklänning kommer din hund vara sötast i vinter! Den gulliga tomteklänningen för hundar från Little&Bigger har luddiga vita muddar runt halsen och frambenen.Färgen är röd och på ryggen sitter en gullig julrosett.Hundklänningen är lätt att ta av- och på. Den är tillverkad av 100% polyester och kan tvättas i maskin på 30 grader skotvätt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hundtröjor från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
51 Degrees North Hundtröja Quiltad Röd (44 cm)

Hundtröjor från 51 Degrees North

Här har vi samlat Hundtröjor från 51 Degrees North.
Upp till 50% rabatt
Little&Bigger Stickad Hundtröja med Kjol Blå (40 cm)

Hundtröjor från Little&Bigger

Utforska allt inom Hundtröjor från Little&Bigger.
Upp till 50% rabatt
Feel Active Tromso Hundtröja Orange (65 cm)

Hundtröjor från Feel Active

Här har vi samlat Hundtröjor från Feel Active.
Upp till 50% rabatt
Dogman Gina Hundtröja Grå (35 cm)

Hundtröjor från Dogman

Utforska allt inom Hundtröjor från Dogman.
Upp till 30% rabatt
Be Nordic Hundtröja Hoodie Blå (24 cm)

Hundtröjor från Trixie

Se vad Trixie har inom Hundtröjor.
Upp till 30% rabatt
Be Nordic Hundtröja Hoodie Grå (24 cm)

Hundtröjor från Be Nordic

Utforska allt inom Hundtröjor från Be Nordic.

Se gärna också

FuzzYard The FY Hundtröja Grön (1)

FuzzYard - The FY Hundtröja, GrönVarm tröja till frusna hundarThe FY Hundtröjan är en super mjuk hundtröja designad i en avslappnad passform med elastiska muddar i halsen och runt frambenen som håller tröjan på plats under vilda hundlekar.Varm hundtröja - Passar med Hundsele & HalsbandDenna hundtröjan är enkelt att klä av- och på, helt utan obekväma knäppen.  Tröjan kan användas både med sele och halsband under. På ryggen finns en öppning för att fästa ett kopplet i en sele -Praktiskt! FuzzYard - The FY Hundtröjan är designad för att hålla din hund varm i vinter, den är gjort i ett mjukt härlig Sweater tyg. Tröjan kan användas som den är eller som ett mellanlager under en regnjacka vid kallare dagar.På ryggen sitter FyzzYards signum, deras välkända logga, som är designad i en snygg colleage style.Fakta om FuzzYard - The FY Hundtröja, GrönKan användas med seleVarm hundtröjaKan användas både som ett mellanlager eller som den är.Enkel att ta av- och påTvättbar Hur tvättar man hundtröjan?Börja alltid med att torka av tröjan med en fuktig trasa för att hålla den ren mellan tvättarna.30 grader skontvätt i tvättmaskinAnvänd flytande kulörtvättmedelAnvänd inte sköljmedel/mjukmedel

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023