SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Back on Track

Back on Track Tax Hundnättäcke (M)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Back on Track Tax HundnättäckeHar du en tax så vet du hur svårt det kan vara att hitta ett täcke som passar perfekt till taxens speciella kropp. Detta har Back on Track tänkt på när de skapat detta lätta och smidiga nättäcke - särskilt tillverkat för just taxar!Detta nättäcket passar utmärkt för småkyliga dagar, utomhus eller inomhus, eller under ett regn- eller vintertäcke när vädret är mer blött och kallt!Något som gör detta täcket speciellt är att det är tillverkat av ett material med Welltex®-teknologi som ökar hundens blodcirkulation. Detta kan i sin tur hjälpa till med att motverka stelhet i muskler och leder!Back on Track Tax Hundnättäcke har reflexer på båda sidorna och är lätt att justera framtill, runt halsen och runt bröstet.Det finns i tre olika storlekar - angivelserna i centimeter avser rygglängd från manke till svansrot.S 42 cmM 45 cmL 48 cmMaterialTyg och band 100% PolyesterFoder 100% Polypropylen med Welltex®-teknologiTvättråd40 grader skontvätt i maskin - lufttorkas!


Beställ Back on Track Tax Hundnättäcke (M) på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track Tax Hundnättäcke (M) inom kategorin Hundtäcken.

Kategori: Hundtäcken
Artikelnummer: 113225
Visa fler

Från kunskapsbanken

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

Arion

Arion (gammalgrekiska: Ἀρίων) var en poet och musiker som levde i antika Grekland, ungefär 600 f.Kr., född på Lesbos och verksam i Korinth.

Track

Track kan betyda: Track Tape – ett svenskt företag Tracks – en musiktopplista och ett radioprogram i Sveriges Radio P3 Tracks (1976 film) – regissör Dennis Hopper Tracks (musikalbum) – ett musikalbum av Bruce Springsteen från 1998

Acme

Acme kan syfta på följande: Acme (fiktivt varumärke), ett fiktivt varumärke som används i USA Acme (finansbolag), ett tidigare svensk finansbolag Acme-gänga, en amerikansk typ av trapetsgänga Acme, Alberta, en ort i Alberta, Kanada