Sidan innehåller annonslänkar

Back On Track Nella Hundtäcke Grå (40)

Jämför produkt Back On Track Nella Hundtäcke Grå (40) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Back On Track Nella Hundtäcke Grå (40) i kategorin Hundtäcken här hos oss.

Produktinformation

Back On Track Nella Hundtäcke GråVatten- och vindavvisande hundtäcke för vardagens alla äventyr! Hundtäcket Back On Track - Nella har en helt ny design som ger bästa möjliga rörelsefrihet för hundens framben.Hundtäcke för hundar med låg svanssättning och vattensvansTäcket är designat för att passa hundar med en låg svansisättning och täcker en stor del av svansen för att hålla den varm Det kan vara hjälpsamt mot och förhindra problem med vattensvans i kallt väder och efter vattenarbete.Nella har ett mjukt och elastiskt yttertyg som har god andningsförmåga och är vatten- och vindavvisande.

Kragen är välformad och har en dragsko för att hindra regn och snö från att komma in.Varmt hundtäcke med fodrad insidaInsidan är fodrad med Iontex®-teknologi för att stimulera blodcirkulationen. Det kan hjälpa hunden att bibehålla en optimal temperatur och hålla musklerna flexibla i alla väder.Hundtäcket från Back On Track har en bekväm och slimmad passform över bröstet.

Se även andra produkter från Hundtäcken

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Husse  Matte

Husse Matte från Feel Active

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Non-Stop

Se alla produkter
Tuggpinnar

Tuggpinnar från 2Pets

Se alla produkter
Torkat hundgodis

Torkat hundgodis från Brit Care

Se alla produkter