Sidan innehåller annonslänkar

Back on Track Hundtäcke Whippet (L)

Beställ Back on Track Hundtäcke Whippet (L) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track Hundtäcke Whippet (L) inom kategorin Hundtäcken.

Produktinformation

Back on Track Hundtäcke WhippetDetta täcket är särskilt designat för att passa whippets och andra hundar av vinthundstyp! Täcket är vattenavvisande och har god andningsförmåga, och det är dessutom försett med ett material som har Welltex®-teknologi Detta arbetar för att öka hundens blodcirkulation vilket kan lindra stela leder och muskler.Detta täcket är justerbart runt magen, och försett med reflexer på båda sidorna för ökad synlighet.

Kring bakbenen sitter elastiska band som ser till att täcket hålls på plats även när det blåser eller när hunden springer! Täcket har en mysig fleecekrage som passar utmärkt för kyliga promenader.Back on Track Hundtäcke Whippet finns i flera storlekar för att passa olika typer av vinthundar Centimeterangivelserna nedan avser rygglängden.XS 30 cmS 35 cmM 40 cmL 45 cmXL 50 cmXXL 55 cmMaterialYttertyg och band 100% PolyesterFleecekrage 80% Polyester, 20% Polypropylen med Welltex®-teknologiFoder 80% Polyester, 20% Polypropylen med Welltex®-teknologiTvättråd40 grader skontvätt i maskin - låt sedan lufttorka .

Se även andra produkter från Hundtäcken

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundselar

Hundselar från Cloud7

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från 51 Degrees North

Se alla produkter
Badrock hund

Badrock hund från Rukka

Se alla produkter
Tuggleksaker

Tuggleksaker från JW

Se alla produkter