Sidan innehåller annonslänkar

Back on Track Hundnättäcke Svart (63 cm)

Beställ Back on Track Hundnättäcke Svart (63 cm) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track Hundnättäcke Svart (63 cm) inom kategorin Hundtäcken.

Produktinformation

Back on Track Hundnättäcke SvartBack on Track Hundnättäcke är ett lätt och smidigt hundtäcke som fungerar lika bra att bära ensamt när det är lite småkyligt, som under ett regn- eller vintertäcke när det är regnigt eller kallt ute. Täcket kan självklart även användas inomhus, om din hund är frusen!Detta nättäcket är tillverkat av material med Welltex®-teknologi som jobbar för att öka blodcirkulationen

Detta ser i sin tur till att motverka stela muskler och leder.Back on Track Hundnättäcke finns i en mängd olika storlekar för att passa de allra flesta hundraser.Måtten i storleksavgivelsen avser måttet från manken till svansroten.Detta täcket är enkelt att justera efter just din hunds storlek och kropp. Det går att justera framtill, vid halsen och runt bröstkorgen. Längst bak på täcket finns ett blixtlås som gör att täcket kan anpassas efter hundar med högre svans.

Se även andra produkter från Hundtäcken

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundtröjor

Hundtröjor från Rukka

Se alla produkter
Pipleksaker

Pipleksaker från KONG

Se alla produkter
Kattmynta

Kattmynta från Yeowww

Se alla produkter
Hundgodis

Hundgodis från Specific

Se alla produkter