Sidan innehåller annonslänkar

Back on Track Hundnättäcke Svart (37 cm)

Jämför produkt Back on Track Hundnättäcke Svart (37 cm) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Back on Track Hundnättäcke Svart (37 cm) i kategorin Hundtäcken här hos oss.

Produktinformation

Back on Track Hundnättäcke SvartBack on Track Hundnättäcke är ett lätt och smidigt hundtäcke som fungerar lika bra att bära ensamt när det är lite småkyligt, som under ett regn- eller vintertäcke när det är regnigt eller kallt ute. Täcket kan självklart även användas inomhus, om din hund är frusen!Detta nättäcket är tillverkat av material med Welltex®-teknologi som jobbar för att öka blodcirkulationen

Detta ser i sin tur till att motverka stela muskler och leder.Back on Track Hundnättäcke finns i en mängd olika storlekar för att passa de allra flesta hundraser.Måtten i storleksavgivelsen avser måttet från manken till svansroten.Detta täcket är enkelt att justera efter just din hunds storlek och kropp. Det går att justera framtill, vid halsen och runt bröstkorgen. Längst bak på täcket finns ett blixtlås som gör att täcket kan anpassas efter hundar med högre svans.

Se även andra produkter från Hundtäcken

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kragar och Bodys

Kragar och Bodys från Imazo

Se alla produkter
Kaningodis

Kaningodis från Versele-Laga

Se alla produkter
Träningsgodis

Träningsgodis från Raw for Paw

Se alla produkter
Hundgodis

Hundgodis från Smoofl

Se alla produkter