Back on Track Haze Collection Hundtäcke Brun (74 cm)

Beställ Back on Track Haze Collection Hundtäcke Brun (74 cm) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Back on Track Haze Collection Hundtäcke Brun (74 cm) inom kategorin Hundtäcken.

Produktinformation

Back on Track Haze Collection Hundtäcke BrunMed detta täcket får du bra kvalitet och en riktigt snygg design, samtidigt som din hund får ett riktigt bekvämt täcke som passar utmärkt till promenader i kyligt väder.Detta täcket är sytt i ett fint quiltmönster och är utrustat med en mjuk och go krage i fuskpäls. Innerfodret består av ett material som använder Welltex®-teknologi för att reflektera hundens kroppsvärme och öka blodcirkulationen. Detta kan hjälpa till med att motverka stela muskler och leder.Back on Track Haze Collection Hundtäcke har breda kardborreband framtill samt under magen.

Dessa gör det enkelt att justera storleken på täcket och skapa helt rätt passform. Maggjorden är vändbar för att man ytterligare ska kunna anpassa passformen. Runt hundens bakben sitter elastiska snören som ser till att täcket hålls på plats.Täcket finns i flera olika storlekar för att passa många olika hundar.

Se även andra produkter från Hundtäcken

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Flytvästar

Flytvästar från Non-Stop

Se alla produkter
Torrfoder till valp

Torrfoder till valp från Brit Care

Se alla produkter
Kaninfoder

Kaninfoder från Brit Animals

Se alla produkter
Kylvästar  Kylscarfs

Kylvästar Kylscarfs från Feel Active

Se alla produkter