Back on Track Haze Collection Hundtäcke Brun (50 cm)

Jämför produkt Back on Track Haze Collection Hundtäcke Brun (50 cm) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Back on Track Haze Collection Hundtäcke Brun (50 cm) i kategorin Hundtäcken här hos oss.

Produktinformation

Back on Track Haze Collection Hundtäcke BrunMed detta täcket får du bra kvalitet och en riktigt snygg design, samtidigt som din hund får ett riktigt bekvämt täcke som passar utmärkt till promenader i kyligt väder.Detta täcket är sytt i ett fint quiltmönster och är utrustat med en mjuk och go krage i fuskpäls. Innerfodret består av ett material som använder Welltex®-teknologi för att reflektera hundens kroppsvärme och öka blodcirkulationen. Detta kan hjälpa till med att motverka stela muskler och leder.Back on Track Haze Collection Hundtäcke har breda kardborreband framtill samt under magen.

Dessa gör det enkelt att justera storleken på täcket och skapa helt rätt passform. Maggjorden är vändbar för att man ytterligare ska kunna anpassa passformen. Runt hundens bakben sitter elastiska snören som ser till att täcket hålls på plats.Täcket finns i flera olika storlekar för att passa många olika hundar.

Se även andra produkter från Hundtäcken

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bäddar

Bäddar från Danish Design

Se alla produkter
Kragar och Bodys

Kragar och Bodys från Trixie

Se alla produkter
Övervikt

Övervikt från Specific

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Purina Gourmet

Se alla produkter