Non-Stop Dogwear Protector Hundstrumpa Svart & Orange 4-pack (M)

Jämför produkt Non-Stop Dogwear Protector Hundstrumpa Svart & Orange 4-pack (M) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Non-Stop Dogwear Protector Hundstrumpa Svart & Orange 4-pack (M) i kategorin Hundskor här hos oss.

Produktinformation

Non-Stop Dogwear Protector Hundstrumpa Svart & Orange 4-packHundskor i antiglid material som sitter kvarHundskorna från Non-Stop Dogwear Protector är designade för att passa både hundkörning och vanliga promenader. Yttermaterialet är tillverkat i ett anti-glid material som gör att hunden får extra bra grepp när den springer – Modellen används flitigt av hundar i hundspann!Non-Stop Dogwear Protector kan även användas som en skyddande hundstrumpa för hundar med känsliga eller skadade tassar

Insidan är sömlös för att undvika skavsår.Hundskorna fästs enkelt med hjälp av ett slitstarkt, elastiskt kardborrband av högsta kvalité som håller skorna på plats under hela promenaden.Paketet innehåller fyra skor. Välj mellan flera olika storlekar.Egenskaper4-packVattentåligaGummibeklädda med ruff yta för bästa greppUtan sömmarElastist kardborrebandTvättas på 40ºFinns i flera storlekarGuide Hur mäter man en hundskor?Mät tassen på det bredaste stället och jämför måttet med storleksguiden.Ta hellre en större storlek om det är på gränsen mellan två storlekar.Mät alltid framtassarna då de tenderar att vara större än baktassarna. .

Produkter från kända varumärken
Pet Muzzles

Pet Muzzles från Baskerville

Se alla produkter
Klösmöbler

Klösmöbler från Trixie

Se alla produkter
Torrfoder till valp

Torrfoder till valp från Monster Pet Food

Se alla produkter
Badrock hund

Badrock hund från RuffWear

Se alla produkter