Sidan innehåller annonslänkar

Non-Stop Dogwear Line Hundsele 5.0 Orange (7)

Beställ Non-Stop Dogwear Line Hundsele 5.0 Orange (7) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Non-Stop Dogwear Line Hundsele 5.0 Orange (7) inom kategorin Hundselar.

Produktinformation

Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | Orange – Ergonomisk hundsele med Y-form Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | Orange, har tre praktiska fästpunkter för kopplet och är justerbar för att passa din hunds unika mått. Reflexdetaljerna i sömmarna gör hunden extra synlig i mörkret- Praktiskt!Den nya uppgraderade versionen av selen har en optimerad passform, där Y-formen runt nacken ger hunden fri axelrörelse och minimal påverkan när den rör sig

Den är också justerbar runt midjan och har Duraflex®-spännen på båda sidorna, som gör det enkelt att ta av- och på selen.Hundsele för starka hundar - Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | OrangeNon-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | Orange är slitstark, den är gjord av tätt vävt nylon och förstärkt med Hypalon på utsatta områden. Alla sömmar och kanter på insidan av selen är sydda så att den släta sidan är mot hundens kropp, vilket gör den bekväm för hunden, även under längre promenader.Hundsele i stora och små storlekar -Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | OrangeFör selar från storlek 3 och uppåt finns det en tredje fästpunkt på framsidan för en mild anti-pull-kontroll.

Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | Orange, finns i färgerna svart, grön och lila samt i storlekarna 1-8 (storlek 0-9 i svart).ÖverblickNon-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | OrangeModellen är slitstark Denna sele är gjord av slitstarkt, tätt vävt nylon och är förstärkt med Hypalon på utsatta områden.Reflekterande detaljer 3M ™ reflekterande detaljer gör din hund extra synlig i mörkretBekväm Alla sömmar och kanter på insidan av selen sys så att den släta sidan är mot din hund. Det inre fodret överlappar utan hårda kanter för att förhindra skav.Från storlek 3 och uppåt finns det en tredje fästpunkt på framsidan för en mild anti-pull-kontroll. .

Produkter från kända varumärken
Hundlampor

Hundlampor från Trixie

Se alla produkter
Hundben

Hundben från Nothin' to Hide

Se alla produkter
Lugnande till hund

Lugnande till hund från Adaptil

Se alla produkter
Kylmatta till hund

Kylmatta till hund från Trixie

Se alla produkter