Sidan innehåller annonslänkar

Non-Stop Dogwear Line Hundsele 5.0 Lila (8)

Jämför produkt Non-Stop Dogwear Line Hundsele 5.0 Lila (8) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Non-Stop Dogwear Line Hundsele 5.0 Lila (8) i kategorin Hundselar här hos oss.

Produktinformation

Non-Stop Dogwear Line Hundsele 5.0 LilaNon-Stop Dogwear Line Hundsele 5.0 Lila –  Fin hundsele med flera fästpunkter för koppletNon-Stop Dogwear Line Hundsele 5.0 Lila, är en populär hundsele med flera praktiska fästpunkter för kopplet. Selen är justerbar så att du enkelt kan ställa in den efter sin hunds unika mått.

Den har dessutom smarta reflexdetaljer i sömmarna, vilket gör hunden extra synlig i mörkret.Denna modell är en ny uppgraderad version och har en optimerad passform. Y- formen runt nacken gör att hunden får fri axelrörelse och ger en minimal påverkan på hunden.

Selen är justerbar runt midjan och är enkel att ta av- och på tack vare Duraflex®-spännena som sitter på vardera sida- Praktiskt!Summering Non-Stop Dogwear Line Hundsele 5.0 LilaSlitstark hundesele - Y modell Denna sele är gjord av slitstarkt, tätt vävt nylon och är förstärkt med Hypalon på utsatta områden.Hundsele med reflekterande detaljer 3M ™ reflekterande detaljer gör din hund synlig från flera vinklar.Ergonomisk hunsele Alla sömmar och kanter på insidan av selen sys så att den släta sidan är mot din hunds kropp Det inre fodret överlappar utan hårda kanter för att förhindra skav.3 fästpunkter för kopplet Från storlek 3 och uppåt finns det en tredje fästpunkt på framsidan för en mild anti-pull-kontroll. .

Produkter från kända varumärken
Hundmatskålar

Hundmatskålar från Little&Bigger

Se alla produkter
Hundburar

Hundburar från Carlson

Se alla produkter
Kattselar

Kattselar från Basic

Se alla produkter
Hundväskor

Hundväskor från Trixie

Se alla produkter