Sidan innehåller annonslänkar

Non-Stop Dogwear Line Hundsele 5.0 Grön (4)

Beställ Non-Stop Dogwear Line Hundsele 5.0 Grön (4) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Non-Stop Dogwear Line Hundsele 5.0 Grön (4) inom kategorin Hundselar.

Produktinformation

Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | Grön - Ergonomisk hundsele med flera fästpunkterNon-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | Grön, är justerbar för att passa din hunds unika mått och har tre fästpunkter för kopplet. Reflexdetaljerna i sömmarna gör huden extra synlig i mörkret, så att din hund syns bättre i mörkret.Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | Grön har en optimerad passform med en Y-form runt nacken som ger hunden fri rörelsefrihet och minimal påverkan när den rör sig.

Selen är justerbar runt midjan och har Duraflex®-spännen på båda sidorna för enkel av- och påtagning.Hundsele för starka hundar - Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | GrönNon-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | Grön är tillverkad av tätt vävt nylon och förstärkt med Hypalon på utsatta områden, vilket gör den extra slitstark. Alla sömmar och kanter på insidan av selen är sydda så att den släta sidan sitter mot hundens kropp.Överblick Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | GrönSlitstark Denna sele är gjord av slitstarkt, tätt vävt nylon och är förstärkt med Hypalon på utsatta områden.Reflekterande detaljer Reflexdetaljerna i sömmarna gör hunden synligare i mörkret.Bekväm Alla sömmar och kanter på insidan av selen sys så att den släta sidan är mot din hund.

Produkter från kända varumärken
Kosttillskott

Kosttillskott från Vetoquinol

Se alla produkter
Grimmor och Grimskaft

Grimmor och Grimskaft från Shires

Se alla produkter
Matskålar

Matskålar från Aveo

Se alla produkter
Hundben

Hundben från PetNation

Se alla produkter