Sidan innehåller annonslänkar

Non-Stop Dogwear Line 5.0 Hundsele Svart (8)

Beställ Non-Stop Dogwear Line 5.0 Hundsele Svart (8) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Non-Stop Dogwear Line 5.0 Hundsele Svart (8) inom kategorin Hundselar.

Produktinformation

Non-Stop Dogwear, Line 5.0, Hundsele | SvartNon-Stop Dogwear, Line 5.0, Hundsele | Svart –  Svart hundsele med flera fästpunkter för koppletNon-Stop Dogwear, Line 5.0, Hundsele | Svart, är en populär hundsele med flera praktiska fästpunkter för kopplet. Selen är justerbar så att du enkelt kan ställa in den efter sin hunds unika mått.

Den har dessutom smarta reflexdetaljer i sömmarna, vilket gör hunden extra synlig i mörkret.Denna modell är en ny uppgraderad version och har en ny optimerad passform. Y- formen runt nacken gör att hunden får fri axelrörelse och ger en minimal påverkan när den rör sig. Selen är justerbar runt midjan och är enkel att ta av- och på tack vare Duraflex®-spännena som sitter på vardera sida- Praktiskt!Summering Non-Stop Dogwear, Line 5.0, Hundsele | SvartSlitstark hundsele Denna sele är gjord av slitstarkt, tätt vävt nylon och är förstärkt med Hypalon på utsatta områden.Hundsele med reflekterande detaljer 3M ™ reflekterande detaljer gör din hund extra synlig,Ergonomisk hundsele Alla sömmar och kanter på insidan av selen sys så att den släta sidan är mot din hunds kropp.Från storlek 3 och uppåt finns det en tredje fästpunkt på framsidan för en mild anti-pull-kontroll.Finns i flera storlekar.

Produkter från kända varumärken
Lampor

Lampor från Trixie

Se alla produkter
Hundmatskålar

Hundmatskålar från Little&Bigger

Se alla produkter
Klicker och Godisväskor

Klicker och Godisväskor från Pro Dog

Se alla produkter
Vintertäcke hund

Vintertäcke hund från Trixie

Se alla produkter