Sidan innehåller annonslänkar

Non-Stop Dogwear Line 5.0 Hundsele Svart (6)

Jämför produkt Non-Stop Dogwear Line 5.0 Hundsele Svart (6) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Non-Stop Dogwear Line 5.0 Hundsele Svart (6) i kategorin Hundselar här hos oss.

Produktinformation

Non-Stop Dogwear, Line 5.0, Hundsele | SvartNon-Stop Dogwear, Line 5.0, Hundsele | Svart –  Svart hundsele med flera fästpunkter för koppletNon-Stop Dogwear, Line 5.0, Hundsele | Svart, är en populär hundsele med flera praktiska fästpunkter för kopplet. Selen är justerbar så att du enkelt kan ställa in den efter sin hunds unika mått.

Den har dessutom smarta reflexdetaljer i sömmarna, vilket gör hunden extra synlig i mörkret.Denna modell är en ny uppgraderad version och har en ny optimerad passform. Y- formen runt nacken gör att hunden får fri axelrörelse och ger en minimal påverkan när den rör sig. Selen är justerbar runt midjan och är enkel att ta av- och på tack vare Duraflex®-spännena som sitter på vardera sida- Praktiskt!Summering Non-Stop Dogwear, Line 5.0, Hundsele | SvartSlitstark hundsele Denna sele är gjord av slitstarkt, tätt vävt nylon och är förstärkt med Hypalon på utsatta områden.Hundsele med reflekterande detaljer 3M ™ reflekterande detaljer gör din hund extra synlig,Ergonomisk hundsele Alla sömmar och kanter på insidan av selen sys så att den släta sidan är mot din hunds kropp.Från storlek 3 och uppåt finns det en tredje fästpunkt på framsidan för en mild anti-pull-kontroll.Finns i flera storlekar.

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Arion

Se alla produkter
Veterinärfoder

Veterinärfoder från Eukanuba

Se alla produkter
Hundkläder

Hundkläder från Hurtta

Se alla produkter
Kattoaletter

Kattoaletter från Rotho

Se alla produkter