Sidan innehåller annonslänkar

Neewa Sled Pro Dragsele Blå (XL)

Beställ Neewa Sled Pro Dragsele Blå (XL) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Neewa Sled Pro Dragsele Blå (XL) inom kategorin Hundselar.

Produktinformation

 EgenskaperNeewas Sled Pro dragsele är tillverkad i polypropylen för bästa komfort för din hund vid drag. Konstruktionen garanterar ett jämt tryck fördelat på hela hunden.

Utrustad med reflex på sidorna för bästa synlighet i mörker.Denna modell är framtagen för att passa de lite grövre/kraftigare hundarna så som Siberian Husky, Alaskan Malamute, Jämthundar och liknande raser. Har du en mindre/nättare hund, kika på Neewas X-back racing dragsele.AnvändningDragsele för hund .

Se gärna också

Non-Stop Dogwear Line Hundsele 5.0 Grön (2)

Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | Grön - Ergonomisk hundsele med flera fästpunkterNon-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | Grön, är justerbar för att passa din hunds unika mått och har tre fästpunkter för kopplet. Reflexdetaljerna i sömmarna gör huden extra synlig i mörkret, så att din hund syns bättre i mörkret.Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | Grön har en optimerad passform med en Y-form runt nacken som ger hunden fri rörelsefrihet och minimal påverkan när den rör sig. Selen är justerbar runt midjan och har Duraflex®-spännen på båda sidorna för enkel av- och påtagning.Hundsele för starka hundar - Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | GrönNon-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | Grön är tillverkad av tätt vävt nylon och förstärkt med Hypalon på utsatta områden, vilket gör den extra slitstark. Alla sömmar och kanter på insidan av selen är sydda så att den släta sidan sitter mot hundens kropp.Överblick Non-Stop Dogwear, Line Hundsele 5.0 | GrönSlitstark: Denna sele är gjord av slitstarkt, tätt vävt nylon och är förstärkt med Hypalon på utsatta områden.Reflekterande detaljer: Reflexdetaljerna i sömmarna gör hunden synligare i mörkret.Bekväm: Alla sömmar och kanter på insidan av selen sys så att den släta sidan är mot din hund. Det inre fodret överlappar hårda kanter och förhindrar skav.Justerbar: Selen är justerbar runt midjan och har Duraflex®-spännen på båda sidorna för enkel av- och påtagning.Tredje fästpunkt: För storlekar från 3 och uppåt finns det en tredje fästpunkt på framsidan för en mild anti-pull-kontroll.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Regnjackor hund

Regnjackor hund från Feel Active

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Oxbow Veterinarian

Se alla produkter
Flytvästar

Flytvästar från Non-Stop

Se alla produkter
Hundskor

Hundskor från Non-stop Dogwear

Se alla produkter