Sidan innehåller annonslänkar

Nootie Nourishing Schampo

Beställ Nootie Nourishing Schampo på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nootie Nourishing Schampo inom kategorin Hundschampo.

Produktinformation

Nootie Nourishing Schampo är snällt och vårdande med en mysig doft av luktärt och vanilj. Passar för både hund och katt. .

Se gärna också

Trikem Klorhexidin Shampoo 200 ml

Trikem Klorhexidin Shampoo 200 mlDetta antiseptiska klorhexidinschampoo används för att behandla olika hudåkommor och hudproblem hos hundar och andra djur. Schampoot innehåller 4% klorhexidin och är färdigt för användning.Schampoot desinficerar och rengör pälsen och huden. Det innehåller återfuktande ämnen som motverkar att huden blir för torr även om du behöver upprepa behandlningen.Användning:Massera in schampoot i pälsen och låt verka i 10-15 minuter. Skölj därefter pälsen noga med ljummet vatten, och torka ordentligt.Var noga med att se till att Trikem Klorhexidin Shampoo inte hamnar i hundens ögon eller inne i öronen.För användning på andra djur än hundar, konsultera din veterinär innan du påbörjar behandlingen för att säkerställa att schampoot fungerar på just ditt djur, samt kontrollera hur produkten bäst används på ditt djurs päls.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Profine

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Flexadin

Se alla produkter
Reflexer

Reflexer från Barkalot

Se alla produkter
Hudvård

Hudvård från Nextmune

Se alla produkter