SSL
Sidan innehåller annonslänkar
Animology

Animology Hair Of The Dog Shampo (250 ml)

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Högkvalitativt schampo som motverkat tovor i pälsen.Hair of the Dog är ett kvalitativt schampo speciellt utvecklat för att minimera tovor och trassel i pälsen. Schampot innehåller vitamminer och vårdande ämnen som hhjälper till att hålla pälsen välmående, tovfri och glänsande mjuk. Detta schampo är både milt och skonsamt för din hund. Tack vare schampots lågskummande konsistens förkortas tvätt- och sköljtiden. Lätt parfymerat och pH-balanserat.


Beställ Animology Hair Of The Dog Shampo (250 ml) på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Animology Hair Of The Dog Shampo (250 ml) inom kategorin Hundschampo.

Kategori: Hundschampo
Artikelnummer: 100520
Visa fler

Från kunskapsbanken

Orthex

Oy Orthex Ab är en finländsk tillverkare av husgeråd av plast, med säte i Lojo och med produktion i Lojo, Gnosjö och Tingsryd. Orthex grundades 1955 av Aulis Kallonen. Det köptes 2009 av det finländska riskkapitalföretaget Intera Partners. Orthex köpte 2010 det 1914 grundade Sveico AB i Gnosjö och 2011 Hammarplast i Tingsryd. Intera Partners sålde 2015 Orthex till det finländska investeringsföretaget Oy Sponsor Capital Ab och ledningen för Orthex.